Ce-ați făcut, bă, băieți?! Aceeași mizerie: Pităroiu s-a întors de la PSD și candidează (iar) pentru PNL!

Iei candidatul, îl speli, îl ștergi, îi dai ouăle la el și îl arunci în cursa electorală, ca nou. Așa e la Filiași, unde liberalii nu numai că au trecut peste trădarea fostului penelist, ex-pesedist, actualmente (iar) penelist, Daniel Pităroiu, ci l-au desemnat candidat la alegerile pentru Primăria Filiași, unde postul este vacant ca urmare a încetării mandatului lui Costeluș Ilie Gheorghe. Să ne reamintim: Daniel Pităroiu a mai fost propus și a candidat pentru aceeași funcție și la alegerile din 2020, dar s-a răzgândt brusc cu puțină vreme înainte de scrutin și a plecat la PSD, candidând pe lista consilierilor locali a social-democraților. Nici acolo nu a stat mult și pare că i s-a făcut dor de frații liberali, întorcându-se la PNL. Iar liberalii, în frunte chiar cu ”el lider suprema”, Ludovic Orban, i-au deschis ușa din față și l-au întins în odaia bună, ca pe covorul țesut în război, să-l arate lumii spălat și curățat de păcate. Nuuu, n-are-a face cu traseismul politic, cu actul de trădare a cetățenilor, cu ”partidul a închis ușile pentru PSD și ALDE”, și ”în partid nu mai loc pentru nimeni care a girat acest regim profund nociv pentru România”, era doar așa, băi, nene, bă. Pentru proști! Că de pi....t v-ați pi....t toți, demult, pe ideologia liberală! Acum doar ați mai stopit-o un pic. 

”Ce pot să vă spun e că în PNL există debateri, există democrație și există și decizii. Vom avea discuții cu organizația locală, ne pot da cât mai multe nume care își doresc să candideze, e important să îndeplinească criteriile de integritate, vom face sondaj de opinie. Nu putem să nu luăm în considerație sondajele de opinie, cu atât mai mult dacă sunt și mai multe candidaturi. Trebuie să fie un criteriu obiectiv de departajare al celor care dorec să intre în această competiție și care să și câștige, pentru că ăsta și este scopul, ca PNL să câștige alegerile. Vom vedea! Vom analiza și vă vom comunica public candidații”, a răspuns Ștefan Stoica, acum două săptămâni, într-o conferință de presă, când la Craiova era în vizită Ludovic Orban, și a fost întrebat dacă Daniel Pităroiu este candidatul PNL la Filiași, după ce a plecat la PSD și a revenit. Și Orban completa: ”N-aduce anul, ce-aduce ceasul”.

Înțelegem că s-au terminat dezbaterile, sondajele (ah, aceste sondaje liberale!), și, prin criteriile obiective de departajare, doamnelor și domnilor, avem câștigătorul intern al PNL: Daniel Pităroiu, de la PSD! Pliantele cu viitorul candidat au fost deja împărțite filișenilor, chiar înainte de Paște. Ca să fie fericiți și împăcați! Porțile "Raiului" s-au deschis și pentru cei păcătoși... 

 

 

Adauga comentariu