Celebru fotbalist craiovean felicitat de ziua lui chiar de către premierul Viorica Dăncilă

Marele sportiv Gică Popescu a împlinit astăzi 51 de ani. Fosta glorie a fotbalului  a ales să sărbătorească prin muncă, susține el, astfel că aproape întreaga zi și-o va petrece ca una  obișnuită. Într-un scurt interviu, a mărturisit că se bucură de fiecare moment pe care îl petrece alături de cei dragi.

“Am muncit toată ziua , astfel că pe seară o să petrec în familie, la o masă restrânsă alături de câțiva prieteni apropiați. Am primit déjà multe cadouri, dar pentru că suntem doar la jumătatea zilei, mă aștept să mai primesc și altele.”, a spus cu entuziasm Gică Popescu.

Ca întotdeauna, fostul fotbalist internațional a primit felicitări de la oameni importanți, colegi de la marile echipe la care a jucat, dar și de la politicienii români.

“Încă de la primele ore am primit tot felul de mesaje de felicitare și “La mulți ani!” de la prieteni. M-au sunat foști colegi de la FC Barcelona și de la Galatasaray, mi-au făcut surprize. Multe dintre mesaje au venit pe WhatsApp pentru că din ce în ce mai mulți oameni folosesc această aplicație. Am avut și o întâlnire de lucru cu doamna premier și m-a felicitat și dumneaei.”, a povestit Gică Popescu pentru Ziarul de Craiova.  

FC Barcelona i-a urat “La mulți ani” lui Popescu prin intermediul contului oficial de Twitter.

"La mulți ani, Popescu! Sperăm să ai o zi minunată", e mesajul apărut pe pagina campioanei Spaniei, echipă la care fotbalistul craiovean a jucat timp de două sezoane.

 

Adauga comentariu