Ceva mai ingenios nu există! Un doljean și-a făcut banner cu buletinul pentru a demonstra ca vinde lubenite de Dăbuleni. Producator: "Toți se laudă ca au lubenite de Dăbuleni, dar hai sa vedem cu buletinul"

Ninel Turlacu are 47 de ani și este originar din Dăbuleni, Dolj. În urma cu 20 de ani s-a mutat la Petroșani. Aici are familia, copii, dar acasă la Dăbuleni a rămas mama la care se duce frecvent, mai ales în sezonul lubenitelor.

Pe Ninel îl găsești în piața din Petroșani, la treaba lui cu lubenite și legume. Deasupra tarabei un detaliu care nu are cum sa nu atragă atenția. Omul are afișat buletinul de Dăbuleni în varianta extinsă.

"Mi-am făcut banner cu buletinul și l-am pus la taraba cu lubenite pentru ca m-am saturat sa tot scot buletinul din buzunar sa le arat oamenilor ca eu chiar sunt din Dăbuleni și aduc lubenite cultivate acolo. Toți comercianții pe aici au bannere cu lubenite de Dăbuleni și atunci eu am zis sa pun direct cu buletinul de Dăbuleni dacă tot se lauda toti ca sunt sau aduc de acolo, sa demonstram cu acte", a declarat Ninel Turlacu.

Producătorul doljean nu a dat înapoi de la ideea lui, deși unora li s-a părut ciudata, nici măcar atunci când s-a lovit de amuzamentul celui care i-a realizat banner-ul. 

" Am fost cu buletinul și i-am zis omului ca vreau sa fac banner după el. A zâmbit, mi-a zis ca o sa fie puțin cam dificil sa se vadă detaliile de pe buletin dar am insistat sa-l facă chiar și asa. Vreau sa știe lumea ca eu chiar muncesc pentru lubenitele cu care alții doar se lauda pentru a vinde. Eu merg acasă la Dăbuleni, stau acolo, pun lubenitele, le ud, am grija de ele, le recolte și le transport aici în fiecare sezon",a adăugat producătorul. 

Ninel Turlacu a devenit viral în momentul în care un englez, cel mai probabil turist aflat prin zona i-a făcut o poza și a postat-o pe rețelele de socializare. 

 

Adauga comentariu