Cică Ludovic Orban fuge cu o parte din PNL să se facă preşedinte. Îl aşteaptă Tăriceanu

Fostul președinte al PNL și președinte al Camerei Deputaților, Ludovic Orban, ar pregăti o mutare șoc pe scena politică și ar putea rupe PNL-ul.

Conform unor surse din PNL, consemnate de ştiripesurse.ro, Ludovic Orban își pregătește terenul, iar la începutul săptămânii viitoare ar putea anunța plecarea din PNL, alături de un număr de circa 15 parlamentari. Negocieri se poartă cu mai mulți parlamentari, asta pentru că Orban ar intenționa să își construiască grupuri la Camera Deputaților și la Senat.

La începutul săptămânii viitoare expiră și termenul de 15 zile dat de Ludovic Orban lui Florin Cîțu de a activa demisia de la șefia Camerei Deputaților. Este foarte posibil ca la începutul săptămânii viitoare, Ludovic Orban să demisioneze de la șefia Camerei Deputaților și totodată să anunțe plecarea din PNL.

Ludovic Orban a evocat și public posibilitatea de a veni cu o nouă construcție politică:

”Când sunt convins ca PNL-ul a devenit o carcasă care nu mai are legătură cu partidul istoric, sunt gata să creez o construcție politică care să continue trecutul Partidului Național Liberal. Cei care conduc astăzi nu au nicio legătura cu PNL. Întotdeauna am susținut lucruri fundamentale care au făcut parte din istoria PNL și nu avem voie să renunțăm”, a spus Orban.

Adauga comentariu