CINE NU SARE, NU VREA SCHIMBARE! Klaus Iohannis speră la o coaliție PSD-PNL și după 2024: ”Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul”

Klaus Iohannis reacționează la discuțiile despre continuarea coaliției PSD-PNL și după alegerile din 2024. Președintele se arată încrezător că un asemenea lucru este posibil și de dorit, chiar dacă momentan preocuparea este pentru o gestionare a crizei actuale. Iohannis se declară mulțimit de Guvernul Ciucă și speră că neînțelegerile din coaliție vor fi depășite.

„Este o coaliție gândită pentru a guverna România acuma. Ce va fi după alegerile din 24 cred că nimeni nu poate să vă spună. Însă dacă coaliția ține până în 24 și vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, pentru că este nevoie în această perioadă de un guvern care gestionează și crizele, și complicațiile, dar și oportunitățile, dacă ne gândim numai la bani europeni mulți care pot fi folosiți pentru România și pentru români... Eu sunt mulțumit de cum funcționează guvernul. În coaliție, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziții și este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune și pentru a negocia punctele divergente. Sunt optimist că într-un final aceste chestiuni vor intra într-o normalitate”, a declarat Iohannis, joi, la Bruxelles.

Adauga comentariu