Cine a pus 2 000 000 de euro pe capul ministrului Sportului, Eduard Novak, pentru “recuperarea” Stadionului Arcul de Triumf

Ați fost manipulați în scandalul Stadionului Arcul de Triumf. Vă zicem de către cine.

O să vă obișnuiți cu noul site de investigații Strict Secret și o să vă convingeți că nu mâncăm nici rahat editorial, nici nu parfumăm atmosfera cu jocuri de putere. Vom face jurnalism all-in. În acest spirit, va scriam deunazi ca Alin Petrache, actualul președinte al Federației Române de Rugby, este în vizorul DNA București ca să îl dea în gât pe Victor Ponta (și pe Daciana, de fapt) pentru niște cașcaval ce a ieșit din FRR și care ar putea fi considerat și trafic de influență, și luare de mită.

Nimeni nu s-a întrebat care este adevărul în privința scandalului declanșat la începutul anului, îndreptat împotriva ministrului Tineretului și Sportului, Eduard Novak, care a fost acuzat de fanii rugbyului că dorește distrugerea acestui sport doar pentru faptul că Novak nu a dorit să dea înapoi Federației Române de Rugby, condusă de Alin Petrache, Stadionul Arcul de Triumf. Acesta a fost modernizat de către Stat printr-o injecție de 40 milioane euro, efectuată prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Citiți continuarea pe strictsecret.ro.

Adauga comentariu