Cine sunt firmele care realizează PUG-ul Craiovei! Două mari companii vor lua peste 7 milioane de lei pentru a se ocupa de Planul Urbanistic General

În urmă cu doar două săptămâni vorbeam despre un pas important pe care Craiova îl face înainte și anume realizarea unui Plan Urbanistic General nou. Contractul a fost semnat pe 08 mai 2019, în prezența reprezentantului uneia dintre firmele câștigătoare. Vorbim de SC Synergetics Corporation SRL, iar cea de-a doaa firmă este Quattro Design SRL București, ambele din capitală.


Cele două firme au la dispoziței trei ani să realizeze un Pan Urbanistic așa cum Craiova nu a avut în ultimii aproape 30 de ani. Nu mai puțin de 7, 4 milioande lei lei vor avea de câștigat cele două firme în urma contractului de la Craiova.


SC Synergetics Corporațion SRL este o firmă cu renume în întreaga țară, fiind câștigătoarea mau multor proiecte și contracte în diferite orașe. Are doi asociați, Ilie Adrian Dumitru și Băjenaru Claudiu Nicolae, cu sediul în Sectorul 1 din București.


Firma are o activitate oscilantă, la fel ca și numărul angajaților. Synergetics Corporation avea în 2018, 14 angajați și o cifra de afaceri de 3.662,997 lei, mai mare decât în 2017, când înregistra zero angajați și o cifră de afaceri de 798.326 lei. În perioada 2010 - 2016 activitatea firmei a fost relativ constantă, cu excepție în 2010 și 2015 când nu a înregistrat profit, doar datorii.


În 2012 a avut cel mai mare număr de angajați, vorbim de 20, și a început activitatea în 2008 cu doar doi angajați. Synergetics Corporation a căștigat de-a lungul timpului contracte importante cu instituții din București și Constanța.


Quattro Design SRL București este cea de-a doua firmă care se va ocupa în nurmătoarea perioadă de PUG-ul Craiovei.


Firma a fost înființată în 2004 și are sediul tot în Sectorul 1 din București. Administratorul firmei este Jelescu Andrei Vlad și are nu mai puțin de patru asociați, Popescu Cirveanu Irina și Șerban, Jelescu Andrei și Petrescu Ana Maria. Obiectul de activitate al firmei este de activități de arhitectură, iar din 2004 și până acum numărul angajaților a oscilat nedepășind însă numărul total de nouă.


În 2017 a avut o cifră de afaceri de puțin peste 200.000 de lei, dar a înregistrat datorii duble, fiind pe pierdere. La fel a stat situația profitului și în 2016 și 2012, când profitul nu a acoperit datoriile. Cea mai mare cifră de afaceri a fsot înregistrată în 2011, 1.214,084 lei. cu un profit de peste 500000 de lei.


Atribuirea contractului de achiziție a fost realizată printr-o procedură de concurs de soluții, urmată de procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare cu concurentul câștigător.

Adauga comentariu