Coaliția pentru Familie nu se identifică cu zvonurile conform cărora ar deveni partid politic. Unul dintre liderii Coaliției: "Nu știm cine sunt și de ce au făcut asta"

Circulă în ultimele zile în online informația conform căreia Coaliția pentru Familie vreau sau trebuie să devină partid politic, în urma scorului obținut la referendum. Și dacă înaintea și în timpul referendumului, Partidul Social Democrat a fost cel care s-a identificat cu acest demers al Coaliției, după încheierea votului au apărut alții care își însușesc voturile și vorbesc chiar în numele ONG-ului prin diferite postări pe paginile de socializare.


Totul a început pe 8 octombrie, prima zi după finalizarea scrutinului. Comitetul Creștin Ortodox Român din Cluj Napoca iși însușește crearea primului partid creștin după referendum, iar românii care au votat devin imediat susținătorii acestui viitor partid, creând falsa impresie că, Coaliția pentru Familie ar fi hotărât asta și întreg procesul de votare la care au fost invitați românii, nu ar fi fost decât un sondaj de opinie de 45 d emilioane de euro.


"Pentru toti cei care priviti inlacrimati la Referendum si nu intelegeti! Azi s-a nascut primul vostru partid crestin si democrat autentic din Romania cu o sustinere de 20% !", se arată în postarea de pe pagina oficială a CCOR Cluj Napoca.

 

Din acest moment până în prezent, fac propagandă pentru o petiție online prin care cer Coaliției pentru Familie  să devină partid politic, numai că nici de această dată inițiativa nu vine de la ONG, ci de la un anume Daniel Augustin pe care cei care au fost in Comitetul Național de Coordonare a Referendumui nu îl cunosc.


"Întrebați pe cine a făcut asta, cine face, de ce face, întrebati-i pe ei. Habar nu am. Ați spus că ați văzut o petiție, sau..Nu am auzit niciodată de acest domn, Daniel Augustin. Este o platformă pe care probabil poate pune oricine orice. Nu au auzit în cadrul Coaliției de astfel de inițiative. Dacă auzeam vă spuneam și probabil că se făcea și publică pe canalele oficiale de comunicare. Nu cred că s-a pus problema de așa ceva și nici nu s-a comunicat așa ceva. Pentr informații oficiale și adevărate urmăriți pagina noastră  și site-ul oficial." , a declarat Andrei Manea, unul dintre liderii Coaliției pentru Familie.


Celor care au făcut parte din Comitetul Național de Coordonare a referendumului din cadrul Coaliției pentru Familie le-a încetat mandatul pe 8 octombrie 2018. 

Adauga comentariu