Comunicat de presă pentru finalizarea proiectului "Sistem informatic pentru migratia fortei de munca"

Comunicat de presă pentru finalizarea proiectului

Data: 23.12.2022

 

Sistem informatic pentru migratia fortei de munca

 

Beneficiar: Xpath.Global

Cod MySMIS: 116363

Data inceperii proiectului: 01.08.2017

Data finalizarii proiectului: 30.09.2022

Obiectiv: Construirea unei platforme software dedicata industriei de mobilitate globala care sa incube trei tipuri de servicii: imigrare, relocare si fiscalitate. Platforma are drept obiectiv general atragerea a 1000 de furnizori de servicii de consultanta pe mobilitate globala din intreaga lume si peste 2000 de proiecte de mobilitate internationala a companiilor multinationale care au nevoie de servicii de consultanta in mobilitate globala.

Rezultate: Mentinerea la 5% numarul de sesizari privind neconformitatile in prestarea serviciilor, deci gradul de satisfactie a clientilor sa fie maxim; Preluarea in medie a 5 noi clienti corporate pe an; Toleranta zero fata de frauda, coruptie si mita in cadrul proceselor desfasurate; clientii sa perceapa compania ca fiind o companie cu specialisti si experti de prima mana in domeniul mobilitatii globale

Valoarea totala a proiectului este de 5.346.382,85 lei din care valoarea finantarii nerambursabile este de 2.898.224 lei, valoarea contributiei europene 2.898.224 lei.

Impactul proiectului: Aparitia aplicatiei „Sistem informatic pentru migratia fortei de munca” va da posibilitatea companiilor din intreaga lume, angajatori mari sau mijlocii, sa isi gaseasca si sa isi selecteze furnizorii potriviti, fara a mai apela la companii de intermediere eficientizand astfel procesele de relocare si imigrare, salvand timp si bani. In acelasi timp, prin implementarea acestui proiect in municipiul Craiova, se vor crea noi locuri de munca, iar sistemul Xpath va fi conceput, vandut si administrat din acest oras. Prin urmare, Craiova va reprezenta un nod important pe harta mobilitatii globale in contextul globalizarii fortei de munca. Proiectul  va duce la cresterea vizibilitatii orasului, acest lucru conducand la atragerea unor noi investitori in zona.

Date de contact: Elena Antoneac, email: elena@xpath.global

 

Adauga comentariu