Confruntarea între clanuri le dă de lucru oamenilor legii din Calafat. Agresorul polițistului a fost deja identificat

A fost bătaie ca în filme, ieri, pe străzile din micul oraș Calafat. Două clanuri de țigani s-au întâlnit în plină stradă pentru a-și regla conturile după ce un incident rutier între doi tineri din familiile rivale rămăsese nesoluționat. După ce i s-au distrus două mașini, membrul unuia dintre clanuri a sunat la 112 și a anunțat poliția. 

Primul polițist care a ajuns la fața locului nu a avut nicio șansă să se impună în fața furiei dezlănțuite a bătăușilor. Mai mult decât atât, pentru că a încercat să intervină, un atacator l-a lovit cu o bâtă peste mână. Omul legii s-a ales cu o fractură la degetul mâinii drepte și a necesitat îngrijiri medicale la spital.

După ce scandalul a fost înăbușit de intervenția mascaților, polițiștii și un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat au preluat cazul și i-au audiat toată noaptea pe cei implicați. Așa a fost descoperit și agresorul polițistului.

„În urma activităților desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. Având în vedere probatoriul administrat în cauza, tanarul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore.”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

Astăzi, tânărul scandalagiu o să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Adauga comentariu