Controlorul Aurel, de la RAT, deconspirat!

Spaima călătorilor fără de bilet, controlorul Aurel (care nu mai are nevoie de vreo prezentare pentru craiovenii care circulă în mod regulat cu mijloacele de transport în comun), angajat al RAT Craiova, a fost surprins, astăzi, într-un magazin din Craiovița Nouă, fără masca de protecție. Singura parte bună din treaba asta e că, în timp ce domnul Aurel își cumpăra Hell și apă plată, ”populimea” care circula în mijloacele de transport în comun la acea oră respira ușurată. 

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor, care, se vede, făcea parte din ”populimea” din magazine la ora la care controlorul își purta cu mândrie vesta de ”Control” în prăvălie. Pesemne că cititorul nostru îl știe bine și din cealaltă postură, din moment ce ne-a trimis fotografii cu el din toate unghiurile. Dulcea răzbunare! Dar, să admitem, orice om mai greșește!  

O singură frământare avem: o fi urlat cineva la el și l-o fi taxat, măcar verbal, pe domnul Aurel, pentru că nu purta masca de protecție, ”biletul” de intrare, în magazin?

 

Adauga comentariu