Conturi noi de Facebook apărute ca ciupercile după ploaie în grupurile de Craiova, pentru ”share”-uri politice

Sute de conturi noi create pe Facebook au apărut și au invadat grupurile publice și private care promovează diverse activități din Craiova, cu scopul de a promova partidele și candidații la alegerile parlamentare. Administratorii se plâng de numărul mare de conturi false ”create la minut” și s-au adresat membrilor pentru a le raporta.

”Se mai discuta in Craiova si altceva in afara de politica? M-ati disperat cu atatea conturi false create la minut doar ca sa share-uiti cacaturile lu’ Pds, Pnl etc. Va rog, raportati mizeriile astea ca sa le pot sterge & block! Cu tot dragul, micii comercianti, fetele ce presteaza anumite servicii cosmetice, hand made, meditatii, oferte din magazine, vanzari din casa, prajituri, chestii funny, servicii it, zugravi, mesteri, instalatori, link-uri catre site-urile personale, fotografi etc; Absolut orice va ajuta!”, a scris administratorul unuia dintre grupuri. Acesta a publicat și câteva dintre cererile de înscriere, subliniind că cei mai mulți dintre utilizatori abia își creaseră conturile.

Practica este frecventă în campaniile electorale, politicienii și diversele acțiuni de partid fiind promovate agresiv prin mijloacele de acest gen. Asta pe lângă campaniile comandate și plătite la vedere de candidați sau susținătorii declarați. 

 

Adauga comentariu