Coronavirusul a ”pălit” în fața ”ofertelor incredibile” anunțate la deschiderea unui nou magazin în mall-ul din Craiova. Sute de craioveni s-au înghesuit în complexul comercial să le prindă

Ofertele ”incredibile” anunțate de reprezentanții Electroputere Mall Craiova pe pagina de Facebook, la deschiderea unui nou magazin în incinta complexului, au atras, astăzi, sute de oameni, ingorând cu desăvârșire regulile de distanțare fizică impuse de autorități. Umăr la umăr, craiovenii și-au așteptat rândul ca să acceadă la marfa magazinului, promovată asiduu cu apeluri către populație, în ciuda pandemiei.

În timp ce piețele și târgurile, chiar și cele în aer liber, au fost închise, apoi redeschise parțial, la hotărârea Guvernului Orban, cu reguli foarte stricte de igienă și distanțare, marile magazine par să nu aibă absolut nicio problemă cu aglomerația. Și nici autoritățile cu ele. Din contră, exemplul elocvent este deschiderea unui nou magazin Flanco, în singurul mall din Craiova. 

”Nu rata marea deschidere Flanco Romania. Oferte speciale si preturi limitate! Joi, 10 decembrie, ora 9:00, Etajul 1, in zona cinema [⚠️] Accesul in magazin se va face cu o limitare a numarului de persoane, pentru respectarea normelor de preventie Covid-19”, anunța miercuri, Electroputere Mall, pe Facebook. iar azi complexu a revenit cu un nou îndemn ”E oficial! Flanco s-a deschis in Electroputere Mall! Vino si tu sa profiti de ofertele incredibile cu ocazia marii inaugurari! Pe story vei vedea toate promotiile in stoc limitat valabile in perioada 10-13 decembrie”.

Cum oamenii nu puteau rata promoțiile, o ”plăcere vinovată” pentru care sunt în stare chiar să-și dea în cap unii altora, îmbulzeala din pandemie nu trebuie să mai mire pe nimeni. Și, totuși, cine e vinovat, în cazul ăsta, pentru ”zădărnicirea combaterii bolii”? 

Autoritățile abilitate să dispună măsuri au fost sesizate cu privire la îmbulzeala din mall.

Adauga comentariu