Costel Pătrășcan ne anunță că avem zilele numărate...

Fraților, Costel Pătrășcan, unul dintre cei mai buni caricaturiști ai României (pentru noi, cel mai bun), ne spune că întoarce foaia și că avem zilele numărate!

El lansează un calendar de tot râsul! Nevoiți-vă și comandați-l! Un artist trăiește din aprecieri, dar trebuie să îi fim alături și cu o “ievaluare” concretă!

Haideți să întoarcem foaia!

“Calendarul vesel a ieșit din tipar!!!

Chiar miroase a cerneală și a zile vesele!...

Ca să nu fie cu îmbulzeală, fac o listă cu numere de ordine, așa că, pentru înscrieri, vă rog să mă contactați. Nu apelați la intermediari.

Calendarul este format A3, carton 250g, 12 pagini + coperta, arc și costă 25 lei. Cineva spunea că-i puțin... Am să mă gândesc, poate am să-l scumpesc dacă asta-i problema! ...

Pentru cei care doresc calendarul personalizat (în partea de sus, reclama format A4, landscape) prețul este de 27,5 lei.

În București poate fi găsit la Hashtag Pub.

În țară, poate fi expediat (de la minim 5 calendare/comanda). Se plătește și contravaloarea expedierii.

Pentru întrebări, propuneri... decente și comenzi, mă puteți contacta în privat pe Facebook pe adresa personală sau pe https://www.facebook.com/events/2254439898169081, dar și la telefonul: 0744424865.

Zile vesele!”

Pentru cei care încă nu știți, Costel Pătrășcan este unul dintre cei mai buni artiști caricaturiști ai României. Mintea ascuțită, Costel Patrășcan, reușește atât de bine să observe problemele societății încât își lasă fanii mereu mască. Este cel mai viralizat caricaturist român pe social media.

Adauga comentariu