CRAIOVA 25 de milioane de euro pentru modernizarea caii de rulare a tramvaiului. Vestea a fost data in prezenta ministrului Dezvoltarii

Pas important pentru administratia locala craioveana. Au fost semnate doua dintre cele mai importante contracte pe care Craiova le-a semnat semnat in ultima perioada. Vor fi modernizate cele doua tronsoane de rulare a tramvaielor ramase nereabilitate si vorbim despre Craiovita- Izvorul Rece si Henry Ford.

Banii reprezinta fonduri europene ia vestea cea mare a fost facuta publica miercuri seara in prezenta ministrului Dezvoltarii, aflat In vizita laCraiova.

Reprezentantii locali au adus in discutie si o alta achizitie importanta pentru oras. Cele 17 tramvaie noi care a intampinat greutati la licitatie. A fost anulata in iunie pentru ca nimeni nu a depus oferte.

"Vorbim despre o noua licitatie, practice este o continuare a procedurii  in conditiile in care cea mai importanta modificare a fost aceea ca de la un tramvai de 25 de metri, la ora asta se liciteaza un tramvai intre 23 si 27 de metri sperand astfel ca mai multi ofertanti sa-si arate interesul fata de aceasta achizitie. Pentru noi este vitala achizitia de tramvaie", a declarat Mihail Genoiu, primar Craiova.

 

Adauga comentariu