CRAIOVA Aglomerație mare la CAR-ul pensionarilor marți dimineața. Zeci de bătrâni au format coada la poarta institutiei fără sa păstreze distanta sociala și mulți dintre ei fără măcar sa poarte măști de protecție

Zeci de bătrâni din Craiova s-au pus în pericol marți dimineață când au dat iama la CAR pensionarilor pentru a-și plăti contribuțiile și ratele.

Cel puțin 50 de persoane vârstnice au format o coada imensa la poarta institutiei "organizați" clar peste grămadă. Mulți dintre cei prezenți nu purtau masca de protecție în timp ce alții o țineau sub barbă. Înghesuiți unii lângă alții au așteptat sa le vina rândul sa între să-și plătească dările fără sa le pese de pericolul la care se expun prin nepatrarea distanței sociale.

Reprezentanții instituției au declarat ca ce se întâmplă la poarta nu mai tine de ei.

"Au fost multi bătrâni într-adevăr. Nu știu ce s-a întâmplat la poarta, dacă au stat înghesuiți cert este ca în curte și în instituție s-a întrat și se întra organizat, după reguli de siguranță. Întra doua, trei persoane într-un birou, avem dezinfectant, întra neapărat cu masca pe fata. Ce face ei la poarta cred ca nu mai tine de noi, ci de fiecare în parte", comunica cei de la CAR.

De asemenea reprezentanții instituției spun ca sunt și bătrâni care au început sa facă plățile online, dar majoritatea prefera sa vina personal sa plătească cu bani Cash.

Foto Ion Mihai

Adauga comentariu