CRAIOVA. Angajați ai fabricii Ford, nemulțumiți de condițiile în care trebuie să lucreze

Angajații uzinei Ford de la Craiova se plâng pe site-urile de socializare de căldura sufocantă în care trebuie să muncească. Un angajat i-a ”mulțumit” în numele colegilor președintelui Ford România, care deține şi postul de director general al fabricii Ford Craiova, pentru condițiile în care lucrează: ”Mulțumim doamnă Josephine Payne pentru aceste condiții în care lucrăm”. Postarea a fost făcută pe grupul de Facebook ”Ford Craiova”, având atașată și o fotografie din interiorul fabricii, cu un aparat care indica temperatura de 38 grade Celsius.

Întrebați despre acestă situație, reprezentanții Ford au precizat pentru Ziarul de Craiova că temperaturile ”sunt într-adevăr deosebite și cu provocări”, dar că Ford respectă toate măsurile impuse de lege în timpul zilelor cu temperaturi caniculare.

Condiiile meteo actuale sunt intr-adevar deosebite si cu provocari, tinand cont de temperaturile foarte ridicate care se inregistreaza in aceasta perioada. Fabrica Ford Craiova opereaza in linie cu sistemele si politicile globale ale Ford, respectand in acelasi timp toate cerintele legale pentru astfel de situatii (inclusiv 2 pauze suplimentare de cate zece minute pentru fiecare tura de lucru si asigurarea de apa carbogazoasa). Mai mult, Ford aplica aceste masuri suplimentare (pauzele si apa carbogazoasa) si pentru situatiile in care temperaturile sunt mai scazute decat cele prescrise de lege”, au transmis reprezentanții companiei.

Adauga comentariu