CRAIOVA Bazinul de înot de la Carol a fost inaugurat. Va putea fi folosit de toți elevii

Lucrările de reabilitare care s-au întins pe mai bine de 1 an au fost finalizate și joi bazinul de înot a fost inaugurat de autoritățile locale.

Reabilitarea s-a ridicat ca și costuri la peste 2 milioane de lei și întreg procesul a cuprins lucrări de reparații la bazin dar și la clădirea bazinului.

Bazinul are o lungime de 25 de metri și o lățime de 9,6 metri. Adâncimea minima și maxima a apei se încadrează între 1.40 și 190 metri. Încărcarea bazinului se va face cu apa potabila de la rețeaua publica. Zilnic se va recircula prin sistemul de filtrare și clorinare iar apa va fi evacuata din clădirea bazinului la rețeaua publica de canalizare.

La parter se afla doua grupuri sanitare, dușuri și vestiare grupate pe sexe. Tot la parter sunt montate trei dezumidificatoare. 

Bazinul de înot este dotat cu blocstartere, separatoare de culoar, centuri de înot și un robot automat de curățat pereții și fundul bazinului. 

La etaj se afla centralele termice și sistemul de ventilație. 

La subsol este camera tehnica ce cuprinde echipamente pentru bazinul de înot precum pompe pentru piscina, filtre cu nisip. 

Bazinul de înot de la Carol de care se vor putea bucura de acum toți elevii a fost construit în perioada anilor 1925-1927 și de atunci nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare asupra lui. 

 

 

Adauga comentariu