Craiova face pași importanți pentru transformarea intr-un oraș eco. Cea mai noua achiziție a Politiei Locale a strălucit la parada de 1 decembrie

Surprize plăcute din partea Poliție Locale Craiova. Parada de 1 Decembrie a fost deschisa de o Autospeciala nou-nouță, full electric, cu un design plăcut care a atras atenția tuturor privitorilor.

Este vorba despre cea mai noua achiziție a celor de la Politia Locala, un autoturism Renault Zoe, nepoluant, care apropie Craiova de marile municipii resedinta de judet, ce militeaza pentru reducerea poluării.

"Achizitia a fost aprobata in unanimitate de catre Consiliul Local Craiova, la aprobarea bugetului. Autospeciala propulsata cu motor electric 100%, a fost achizitionata prin accesarea programului de stimulare a innoirii parcului auto national 2019, fiind selectati in urma verificarii indeplinirii conditiilor necesare pentru a putea accesa acest program , ce are alocata o suma concret stabilita pentru fiecare an. Prin acest program am beneficiat de un ecotichet in valoare de 10.000 euro ce a reprezentat finantarea din Fondul de Mediu", a declarat Octavian Mateescu, director Politia Locala Craiova.

Autospeciala a fost achizitionata prin licitatie, in urma careia achizitia a fost castigata de catre Renault Romania. Pretul a fost de aproximativ 32.000 euro, din care 10.000 euro valoarea ecotichetului.

Potrivit Poliției Locale, autospeciala a fost achizitionata in vederea indeplinirii sarcinilor in Centrul Istoric, precum si in parcurile din municipiu Craiova, fiind o autospeciala cu poluare zero.

Autoturismul a fost livrat la jumatatea lunii noiembrie, apoi inmatriculat si inscripționat.

Adauga comentariu