Craiova. Mașină condusă de un șofer beat, lovită de unul treaz. Patru persoane, la spital

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Craiova, a provocat un eveniment rutier, în această după-amiază, în urma căruia el și alte trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care era condus de un doljean. În urma testării cu alcooltestul, ”surpriza” a venit din partea acestuia din urmă, rezultatul indicând 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe de altă parte, traficul a fost dat peste cap vreme îndelungată, mai ales că accidentul s-a petrecut la o oră de vârf.

Din cercetările agenților de circulație a reieșit că barbatul de 46 de ani, care conducea un autoturism pe Strada Căpitan Nicolae Vulovici, la intersectia cu Bulevardul Dacia nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus pe drumul prioritar de șoferul de 37 de ani, din localitatea Șimnicu de Sus.

În urma accidentului, patru persoane au fost transportate, conștiente, la spital, pentru îngrijiri medicale, respectiv cei doi conducători auto și doi pasageri din autoturismul care nu ar fi acordat prioritate. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, în cazul bărbatului de 37 de ani rezultatul fiind de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Mhaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Sursa foto: INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

 

Adauga comentariu