CRAIOVA. O șoferiță a accidentat un tânăr pe o trecere, apoi a încercat să repoziționeze mașina și să modifice locul faptei

Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, a fost lovit, azi-noapte, pe o trecere de pietoni din zona magazinului ”Sara” din Cartierul 1 Mai, de o conducătoare auto în vârstă de 23 de ani. După ce l-a accidentat, tânără a încercat să îi inducă în eroare pe polițiști, schimbând poziția autoturismului cu care a provocat evenimentul rutier. 

Potrivit oamenilor legii, ”după producerea accidentului, conducatoarea auto ar fi modificat locul faptei, în sensul că ar fi continuat deplasarea până la prima intersecție, unde ar fi întors și ulterior ar fi revenit la locul accidentului, unde ar fi repoziționat autoturismul”.

”Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a precizat Mihaela Sadoveanu, urtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

În urma evenimentului rutier, tânărul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Starea bărbatului este gravă, în prezent fiind în comă.

Sursa foto: Facebook/INFO TRAFIC CRAIOVA ȘI DOLJ

 

 

Adauga comentariu