CRAIOVA. S-a împlinit ”profeția”: Un șofer a intrat cu mașina în magazin!

Un conducător auto a trecut de la vorbe la fapte: a intrat în magazin direct cu mașina. Involuntar, desigur, fiindcă aici nu e cazul zicalei noastre cea de toate zilele, aia cu românul e atât de comod, încât e în stare să intre cu mașina în magazin, școala unde învață copiii, piață ori clădirea finanțelor. Nu, acum a fost vorba de un accident nefericit, în Cartierul Lăpuș. Un șofer a scăpat volanul de sub control și a intrat cu autoturismul într-un supermarket. Pozele de la fața locului s-au viralizat cu repeziciune, acest accident devenind subiect de polemici din cauza poziției și a locului în care a ajuns autoturismul ieșit de pe carosabil.

UPDATE 1:

Persoana care se afla la volanul mașinii este un craiovean în vârstă de 34 de ani. Din primele informații oferite de poliția ajunsă la fața locului, șoferul din BMW ar fi fost acroșat de un autocamion, din cauza căruia ar fi ajuns apoi în magazin. Evenimentul a fost încadrat ca tamponare, iar conducătorii celor două autovehicule ar urma să rezolve pe cale amiabilă situația. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, nefiind detectat consumul de alcool. 

Nimeni nu a fost rănit!

UPDATE 2: Iată și ce au transmis, oficial, reprezentanții IPJ Dolj, despre acest eveniment rutier:

”Astăzi, în jurul orelor 12:06, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe pe Calea Bucureşti la intersecţia cu strada Tehnicii, s-a produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că un TIR, condus de un bărbat de 37 de ani, din Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, din direcţia centru către Balş, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Craiova, care circula în zona haşurată şi care nu s-a încadrat corespunzător.  În urma coliziunii, autoturismul a fost proiectat într-un magazin comercial de pe strada Calea Bucureşti. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. De asemenea, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform OUG 195/2002”.

Sancțiunea contravențională a fost avertismentul.

Sursa foto: TV Oltenia

 

Adauga comentariu