CRAIOVA. Se montează 40 de semafoare suplimentare în principalele intersecții

Principalele intersecții din oraș primesc, zilele acestea, încă un rând de semafoare. Semnalizatoarele rutiere, 40 la număr, sunt montate la nivelul privirii participanților la trafic care se află în primul rând, pentru a avea o vizibilitate mai bună.  

Hotârârea suplimentării acestor dispozitive a fost luată la nivelul Consiliului Local Craiova în urma propunerii consilierului USR Cezar Drăgoescu. Primarul Craiovei a achiesat la solicitarea președintelui USR Dolj, iar consilierii majorității au votat ”pentru”. 

”Aceste semafoare se află în câmpul vizual al șoferilor aflați în primele linii la semafor, asigurând astfel o vizibilitate mai mare și un confort sporit pentru aceștia, precum și o creștere a nivelului siguranței în trafic”, spune inițiatorul demersului.

Intersecțiile în care sunt amplasate semafoarele sunt:

- Calea București intersecția cu Electroputere Mall - 4 semafoare
- Calea București intersecția cu str. Sărari - 6 semafoare
- Calea București intersecție cu str. Petre Ispirescu și str. Spania - 5 semafoare
- Calea București intersecție cu str. Horia - 6 semafoare
- Calea București la Bl.12 - 2 semafoare
- Calea București intersecție cu str. Frații Golești - 6 semafoare
- Calea București intersecție cu str. Bălcescu - 3 semafoare
- Calea București intersecție cu str. Carol I - 8 semafoare

La această oră, se realizează montajul la Universitate, în intersecția bulevardelor Calea București cu Carol I. Fiind cea mai aglomerată intersecție a Craiovei, pe toată perioada efectuării lucrărilor, polițiștii locali cu atribuții rutiere fluidizează circulația în zona respectivă.

 

Adauga comentariu