Craioveancă de 35 de ani, moartă după ce ar fi căzut de la etajul 4 pe casa scării

UPDATE: Conform unor surse ale Ziarului de Craiova, tânăra era fiica fostului procuror Costel Niculeanu, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, prof. univ. dr. în cadrul Facultății de Drept ”N. Titulescu” din Craiova.

Polițiștii craioveni cercetează împrejurările în care o femeie de 35 de ani și-a pierdut viața, ieri după-amiază, după ce s-a prăbușit de la etajul 4 al unui bloc de locuințe situat pe Calea Unirii. Craioveanca venise în vizită la niște prieteni care își renovau apartamentul, alături de concubinul său. La un moment dat, gazda și iubitul femeii au constat că aceasta nu se mai află în apartament, găsind-o apoi căzută la parterul blocului. 

Polițiștii au fost sesizați prin 112 și s-au deplasat imediat la fața locului, unde a ajuns și un echipaj din cadrul ISU Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat însă. 

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în după-amiaza zilei de ieri, în timp ce se afla în vizită în apartamentul apelantului, din Craiova, împreună cu concubinul acesteia, de 35 de ani, femeia ar fi părăsit incinta locuinței, fiind găsită ulterior căzută la parterul blocului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Apropiații spun că era o femeie liniștită. Nu era cunoscută cu probleme de natură psihică, dar, se pare, în această perioadă făcea niște investigații medicale. 

Adauga comentariu