Craioveancă răpită și obligată să se prostitueze. Fata a reușit să fugă și să anunțe autoritățile înainte să fie dusă în Germania "la produs". Doljeanul este reținut pentru trafic de persoane și lovire

Un bărbat de 26 de ani, din Cerăt, județul Dolj, cu antecedente penale în Italia, a fost reținut de oamenii legii și cercetat pentru trafic de persoane, lovire și alte violențe.

 

Doljeanul este acuzat că ar fi răpit o tânără de 19 ani, din Craiova, pe care a obligat-o să se prostitueze pe centura orașului. În luna aprilie a acestui an, după ce a sechestrat-o la domiciliul acestuia, bărbatul i-a interzis fetei să țină legătura cu familia ei sau să se întoarcă acasă. 

 

Timp de luni bune, fata a practicat prostituția “la stradă”, fiind obligată prin amenințări și loviri de către agresor. La sfârșitul lunii august 2019, chinul prin care adolescenta a trecut a luat sfârșit. Aceasta a reușit să scape cu ajutorul altei tinere, care practica prostitutia tot pe Centura Craiovei. Toti banii obtinuti de tanara erau luati de agresor. Fata făcea zilnic între 700-1500 de lei, bani care ajungeau la bărbat. De altfel, acesta intentiona s-o trimita pe fata de 19 ani la produs, in Germania. Tânăra a scăpat la timp si a reușit să anunțe autoritățile, care au intervenit. 

Agresorul a lovit cu un cutit un bărbat care se afla pe Centura de Nord a Craiovei, la inceputul lunii septembrie, din simplul fapt ca acesta purta o discutie cu una din fetele care se aflau la produs și care era sub controlul agresorului. Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a doljeanului pentru 30 de zile. 

Adauga comentariu