Craiovenii de la case urmează să primească de la Iridex recipientele pentru colectarea selectivă

Operatorul de salubrizare SC Iridex Group Salubrizare va începe distribuirea recipientelor pentru colectarea selectivă, trei la număr: unul NEGRU, pentru deșeurile reziduale, unul ALBASTRU, pentru hârtie și carton și unul GALBEN, pentru plastic și metal. Potrivit reprezentanților municipalității craiovene, orașul va fi împărțit în 8 sectoare, iar distribuirea recipientelor către persoane fizice care locuiesc în imobile de tip case/vile se va face de către o echipă mixtă formată din reprezentanții societății și ai administrației locale.

Echipa care le aduce va trebui să completeze, într-o aplicație electronică, mai multe informații, precum: acordul locatarului pentru prelucrarea datelor personale, nume, CNP, serie și număr C.I., adresa la care locuiește etc.. Cei care nu vor fi acasă în ziua de distribuire, vor primi un pliant cu numărul de telefon pentru reprogramarea distribuirii. De asemenea, este important de știut că fiecare locatar este obligat să aștepte în dreptul gospodăriei sale pentru a-și primi pubelele. Recipientele nu se vor preda în dreptul altor locații.

Distribuirea se va efectua etapizat, începând cu casele aflate pe partea străzii cu numere impare și finalizând cu cele aflate pe partea cu numere pare. În cazul în care locatarii vor dori suplimentarea numărului de recipiente, aceștia va trebui să facă o solicitare către Primărie. Odată cu recipientele, persoanele fizice care locuiesc la case/vile vor primi și un pliant informativ privind categoriile de deșeuri ce trebuie colectate în recipientele distribuite, precum și informații despre modalitatea de colectare a deșeurilor care nu trebuie depuse în recipientele primite.

Programul de distribuire al pubelelor va fi comunicat săptămânal pe site-ul www.iridexsalubrizare.ro, dar și pe pagina de facebook Iridex Group Salubrizare. 

 

Adauga comentariu