Craiovenii, invitați să completeze un chestionar despre principalele obiective ale zonei urbane Craiova

Primăria Craiova chestionează cetățenii cu privire la noua Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană Craiova (SIDU) 2021-2030. Potrivit reprezentanților administrației locale, acesta este documentul care stă la baza investițiilor majore din oraș, indiferent de sursa de finanțare: fonduri europene, bugetul local sau investiții naționale.

Strategia este realizată de Primăria Craiova, împreună cu Zona Metropolitană Craiova, Banca Mondială și Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Una dintre cele mai importante etape din realizarea acestui document strategic este consultarea opiniei publice. Avem nevoie de fiecare cetățean, pentru că fiecare idee contează și este valorificată, astfel că Primăria Municipiului Craiova invită locuitorii municipiului să completeze un chestionar referitor la nevoile viitoare ale comunității și direcțiile către care trebuie să ne îndreptăm”, se arată într-un anunț al municipalității.

În acest sens, publicul larg poate participa la seria de consultări publice care are loc în această perioadă, în urma cărora se va definitiva actualizarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a municipiului Craiova, cel mai important document de dezvoltare a orașului pentru următorii 10 ani.

Scopul acestui chestionar este să sprijine autoritățile locale să identifice care sunt principalele obiective ale zonei urbane Craiova”, explică cei din primăria Craiova. Chestionarul poate fi completat accesând următorul link:

https://www.surveymonkey.com/r/Craiova2030 sau scanând cu telefonul mobil codul QR.

Adauga comentariu