Crater ultracentral. Să aibă și CEO gropile lui...

Un crater ultracentral a apărut în mijlocul carosabilului de la intersecția Str. Calea Unirii cu Popa Șapcă, lângă sediul Palace. Inițial, cei de la Compania de Apă Oltenia au săpat crezând că este problema unei conducte care le aparține, apoi au constatat că este a Complexului Energetic Oltenia. În consecință, țeava și implicit groapa rezultată au rămas în sarcina CEO pentru a fi astupate. ”Problema va fi remediată în cel mai scurt timp posibil”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Cavernele săpate de apă în urma ploilor au început să iasă la suprafață una câte una. Asfaltul a început să cedeze foarte des dilocându-se din cauza apei care se infiltrează din precipitații și din rețeaua de apă și canal a orașului, care spală nisipul și pământul din zona conductelor. 

Conform unui regulament al municipalității craiovene, firmele de utilități care fac săpături pe străzile din oraș au obligația să readucă asfaltul la starea inițială, în caz contrar riscând amenzi. Totuși, frica de sancțiuni nu pare să funcționeze tot timpul. Chiar dacă uneori este vorba de societăți din subordinea Primăriei Craiova, calitatea lucrărilor de reabilitarea lasă adesea de dorit.  

Adauga comentariu