Cum a fost ”lucrat” Vasilcoiu de ”Cineva”-Olguța și ”Zeul”-Manda: ”Ce prost am fost!”

După jocul de culise și răsturnarea de situație din Consiliul Local Craiova, Când Olguța Vasilescu a reușit să-și adjudece și majoritatea, (re)devenind regina stupului, a ieșit la iveală că din nou se trădează în sânul cuplului Olguța-Cladiu Manda. Cristian Vasilcoiu, omul de încredere al Olguței, a fost mazilit înainte de alegerea viceprimarilor, un post fiindu-i promis de aceasta. Numai că înainte de vot, după cum însăsi ”victima” povestește, a fost scos din schemă. Pare același plan urzit senatorului Radu Preda, și el fost om de încredere al Olguței. ”Olguțu” pare că vrea să-și recapete identitatea și a început să taie și să spânzure tot ce-i stă de-a dreapta soției sale. Declarațiile de dragoste publice sunt în totală contradicție cu mazilirea publică a oamenilor Olguței. Dar, cine se-aseamănă, se-adună. Până când ultima făclie se va stinge, fiindcă e doar o chestiune de timp până când cei doi se vor devora reciproc pentru a-și recăpăta supremația pierdută.

Cristian Vasilcoiu a povestit pe facebook cum au decurs lucrurile în ziua de 18 noiembrie, după ce unul dintre consilierii PNL a trecut de partea PSD-PER. Cum stânga a preluat puterea, și-a putut impune viceprimarii. Vasilescu îi promisese un post prietenului Vasilcoiu, doar că înainte de vot cel din urmă e întrebat elegant dacă nu care cumva vrea să renunțe la... idee. În aceeași zi, Vasilcoiu e întrebat și de dreapta dacă nu vrea să vină în contrabalanță. Olguța e ”neagră” toată ziua, deși la prima vedere i-au ieșit toate pasențele. Trădarea e mai aprigă ca niciodată! 

Toamnă 2019: Cineva îmi spune că va merge să candideze ca Ban al Băniei!
Răspund că nu recomand! Doar e deja “Ban” al României!
Schimbăm subiectul!
Februarie 2020: Parchez în curtea grădiniței, să iau fetele! Sună telefonul când să ies din mașină, așa că mai rămân! Cineva îmi propune să devin vice-Ban al Băniei! Iau propunerea în glumă!
Vine pandemia, reluăm drumurile Bănie-București și retur, către și de la Parlament, împreună, prin vară, Cineva tot zice să îi fiu adjunct!
Spre toamnă, îmi spune că al doilea adjunct îi va fi D!
În prag de alegeri se întâmplă o tragedie, după nici nu mai aveam majoritatea, nu mai puteam fi Vice, așa că îi spun lui Cineva că mă retrag din CLM, pentru R!
Cineva zice nu, între timp mă ofer să realizez majoritatea, Zeul zice să nu mă bag, pentru că are deja multiple soluții pentru majoritate și că e rezolvată!
Punctul culminant: sunt întrebat, cu mulți martori, fix cu 5 minute înainte, dacă am ceva împotrivă ca Vice sa fie R! Mă uit înapoi în telefon, fără să mi se miște vreun mușchi de pe față, mai ales că răspundeam unui mesaj de la Satul cu Miniștri, în favoarea lui Cineva!
Deznodământul: ajung în sală, primesc mesaje de la Dreapta să îi ajut, că mă fac ei om! Dar nu mă interesează, deși sunt flancat de S și I pot vota cum vreau, nu o fac, eu nefiind trădător! Votez D și R!
Plec la o acțiune, între timp aud că (alt) D (
Dindirică Lucian?! n.r.) și I (Ionuț Pîrvulescu?! n.r.)de dinainte mă lucraseră! Nu zic nimic!
Târziu, spre dimineață, îmi cer scuze tuturor, că îi cunosc de 20 de ani și am crezut că îmi sunt prieteni!
Ce prost am fost!
Plecat în pribegie de 15 ani am visat că pot reveni acasă! Am refuzat să văd că nu sunt dorit! Prostul am fost eu!
Plec iar în pribegie, doar asta mi-a ieșit cel mai bine!
Dar nu trădez! Mai stau cât să își oficializeze ei măcar unul dintre cei cinci posibili trădători! Dacă plec acum, cu votul meu decisiv lipsă, îi “omor”! Dar eu nu vreau să îi omor! Eu vreau să îi las bine! Mai stau câteva zile! Nu vreau ca decăderea lor să fie vina mea! Și nici nu voi fraterniza vreodată cu dușmanul!
Orice asemănare cu realitatea e întâmplătoare!
P.S.: Orban și Iohannis ne vor duce în sapă de lemn dacă vor prinde 4 ani de putere absolută!
L.E.: Cineva și Zeu vor face istorie, mi se șoptește in cască! Așa e, bravo lor, îi felicit, sincer, chiar merită! Au jucat și vor juca perfect! Au dat șah-mat de fiecare dată, timp de 20 de ani! Respect geniul! AM UITAT de becul la acvariu din telecomandă!
P.S. final: nu votați PNL, că va fi vai și amar 4 ani!
Da, știu, tocmai m-am sinucis, dar tot vă rog să nu dați PNL puterea absolută!
Sună a Hell’s Kitchen, Tarantino?!
”, a scris Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Adauga comentariu