Cum se mănâncă cu polonicul cel mare în PSD: "Dacă nu se poate creiona un guvern stabil, ar trebui organizate alegeri anticipate". Şi unde se organizează anticipate pe Covidul acesta?

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că ”România are nevoie de un guvern stabil, care să gestioneze toate crizele, nu de unul minoritar”.

"Dacă nu se poate creiona un guvern stabil, ar trebui organizate alegeri anticipate", a mai spus Ciolacu.

El a refuzat să spună dacă PSD își dorește să intre cu miniștri în guvernul Nicolae Ciucă.

”PSD e obligat să discute cu un premier desemnat”, a mai spus șeful PSD.

Declarațiile acestuia vin după ce liderii PSD și PNL s-au întâlnit duminică seară și au negociat o colaborare în guvernul Ciucă.

Haideţi să "citim" printre rânduri nemerniciile debitate de chelnerul lui Hayssam:

1. Pentru alegeri anticipate trebuie să nu fie învestit nici Guvernul Ciucă. Abia atunci preşedintele Iohannis POATE (dacă vrea, că nu-i impune nimeni) să dizolve Parlamentul şi să declanşeze alegeri anticipate.

2. Dacă nu vrea şi lasă un Guvern minoritar Cîţu să târască România prin pandemie, PSD şi frăţiorii mai retardaţi politic AUR şi USR pot să-şi încoarde muşchii şi pot pune de o suspendare a preşedintelui. În care locaţii se va desfăşura referendumul de suspendare şi după cât timp? O lună, două?, Covidul stă şi nu se amestecă în problemele interne ale României în tot acest timp? Nu spitalizează, nu ucide, nu bagă economia în lock down?

3. Referendumul are loc, preşedinte este suspendat, se declanşează alegeri anticipate. Din nou, aceeaşi întrebare: unde pe Covidul acesta şi care este orizontul de aşteptare în care toate acestea se vor desfăşura şi cu ce costuri de vieţi, de bani?

Poate că un astfel de scenariu ar avea o finalitate undeva în primăvara anului care vine - cu o Românie mai în ruine ca până acum - asta numai pentru a-şi face jocurile de imagine tot felul de ciolaci şi aurolaci politici.

Prin urmare întrebarea la care ar trebui să ne răspundă aceşti boschetari politici este de s-au hărnicit să creeze această criză dacă nu au soluţii? Dacă nu au nici măcar curajul să-şi asume amiciţiile şi interesele comune transpartinice, încercând să mimeze că ar fi virgini şi curaţi în intenţii?

Până atunci stăm în glumiţe infabntile de genul "preşedintele să zică cum trebuie să arate o majoritate", "Cîţu zice lucruri trăznite" şamd.

De Ţociu şi Palade ne e plin podul, poate vin papagalii ăştia şi cu chestii serioase!

Adauga comentariu