Cumpănașu cere control la INML, Pintea i-l oferă. Ministrul Sănătății a luat atitudine după ce unchiul Alexandrei a tras un semnal de alarmă

Alexandru Cumpănașu a făcut o sesizare la Ministerul Sănătății, astăzi, prin care a cerut verificare la INML. Sorina Pintea a luat la cunoștință cererea lui Cumpănașu și a dispus control la INML. 

 

Potrivit lui Cumpănașu, concluziile vor fi gata în această seară, iar cineva cu siguranță va pleca din instituție. 

 

Printre altele, in cererea lui Alexandru Cumpanasu, este specificat si faptul ca trebuie respectate termenele în privinţa expertizelor ADN.

 

Unchiul Alexandrei a făcut public cu o zi inainte faptul ca astazi va merge sa depuna o sesizare.

 

“Dragi prieteni, cinismul unor angajati ai statului roman ne-au transformat viata intr-un calvar. Comunicatul de astazi al INML si zvonurile halucinante din aceate zile cu privire la un eventual certificat de deces pe care l-ar fi eliberat sau presupusele analize finalizate de INML cu privire la ramasitele din liziera atribuite "pe surse" Luizei sunt intoxicari si bataie de joc la adresa tuturor. De aceea maine la ora 10:30 voi depune la ministrul sanatatii solicitarea dispunerii unui control de fond la INML care sa identifice aceste scurgeri halucinante de informatii false dar si respectarea procedurilor administrative in procesul de comunicare publica sau a administrarii expertizelor in functie de competenta corpului de control al ministrului. Stiu ca incep un nou front si tulbur o noua MAFIE dar cred ca a venit momentul ca fiecare institutie publica sa se restarteze si sa nu ne mai trateze ca pe niste numere cand la mijloc este VIATA copiilor nostri”, se arata in postarea de pe pagina lui Cumpanasu.

Adauga comentariu