Cursuri despre cum să îți începi viața cu un bebeluș. Prima clinică din Oltenia specializată în consultanță pentru gravide și proaspetele mame și-a deschis un sediu nou

Greutățile pe care le întâmpină o mamă la început de drum reprezintă principalul motiv pentru depresia post-partum. Toate aceste probleme dispar însă dacă tânăra mamă este informată corect și știe cum să reacționeze în fața noilor provocări. Așa a apărut Clinica „Lapte de Mamă”, proiectul unui medic pediatru și singurul consultant în alăptare acreditat internațional din Dolj, dr. Cristina Koriche.

Serviciile oferite de clinică acoperă necesitățile de informare ale unei mame încă de când rămâne însărcinată și până când copilul ei depășește vârsta de trei ani. Cursurile tematice se organizează acum într-un spațiu modern, dotat cu materiale didactice care să le ajute pe cliente să înțeleagă de ce copiii lor au nevoie de îngrijire specială, alăptare exclusivă și o nutriție adaptată startului în viață.

“Nevoile unei mame de informare nu sunt satisfăcute în mod corect de societate, iar cele care se află la început primesc informații uneori contradictorii de la medici, familie, cunoștințe sau de pe internet. Noi venim în sprijinul lor cu informații specializate și mereu actualizate ultimelor studii și cercetări. Suntem aici să oferim sprijin atunci când mama întâmpină greutăți”, explică dr. Cristina Koriche.

Astfel, în cadrul Clinicii “Lapte de Mamă”, gravidele pot beneficia de cursuri Lamaze pentru o naștere naturală fără dureri, de cursuri pentru îngrijirea bebelușului și de informații despre startul în alăptare. Cursurile specializate pentru mame sunt cele de diversificare și de prim-ajutor pentru copii și nu numai. Pentru că este consultant în alăptare și are déjà mii de ore de practică și sute de cliente mulțumite, dr. Koriche susține că cele mai multe cliente o caută atunci când alăptarea nu merge cum ar trebui.

“Din păcate, rata alăptării este extrem de mică în România, iar vina aparține unei dezinformări practicate în toate mediile. La noi mama află că alăptarea este naturală, simplă și nedureroasă. În plus, beneficiile pentru copil sunt extrem de importante și nu pot fi egalate de niciun alt tip de hrănire. Există numeroase motive pentru care alăptarea poate eșua, dar toate aceste probleme dispar dacă există sprijin specializat. ”, încheie dr. Koriche.

Noul sediu al Clinicii “Lapte de Mamă” se află pe Calea București, nr. 31 A, iar programările pentru consultațiile în alăptare și cursuri se fac la numărul de telefon 0771/587 844. Mai multe informații se regăsesc pe site-ul clinicii: www.laptedemama.ro.

Adauga comentariu