Curtea de Apel Craiova dă undă verde învestirii Olguței Vasilescu. A respins cererea de strămutare a procesului privind validarea mandatului

Instanța a deliberat în privința cererii de strămutare formulată de Petru Becheru în procesul privind validarea mandatului Olguței Vasilescu, obținut în 27 septembrie, și a decis, definitiv, respingerea solicitării craioveanului. Petru Becheru a contestat-o pe Vasilescu motivând că 2 din 3 voturi au fost exprimate contra ei și a ridicat numeroase excepții în instanță, care au întârziat învestirea primarului nou ales.

Olguța Vasilescu a fost reprezentantă, la un termen, de avocata Laura Vicol, candidată PSD Dolj pentru un post de deputat, ulterior fiind înlocuită de Ion Turculeanu, fost decan al Baroului Dolj. 

Consider pledoaria dlui. prof. univ. dr. Ion Turculeanu foarte bună. Dacă politicienii români ar apela mai des la sfaturile profesioniștilor, lucrurile ar merge mult mai bine în republica noastră. Maestrul Ion Turculeanu a avut o atitudine respectuoasă față de instanță, a combătut cu abilitate toate chichițele juridice pregătite de mine, a prezentat cu tact argumente pertinente, ceea ce probabil va determina câștigarea procesului de partea pe care a reprezentat-o”, a apreciat Petru Becheru.

Ceea ce s-a și întâmplat. Curtea de Apel Craiova: ”10.11.2020. Soluție: Încheiere. Respinge cererea. Definitivă. Pronunțată azi și pusă la dispoziția părților prin grefa instanței”. 

Dar craioveanul nu se lasă și spune că o să facă contestație în anulare, printr-o cale extraordinară de atac.

Totodată, acesta declară că va formula plângerea penală pe numele consilierei juridice din cadrul Primăriei Craiova care a depus întâmpinare în numele Olguței Vasilescu. 

Adauga comentariu