David este numele unui mic luptător din Craiova. Băiețelul duce la doar sase ani o lupta crâncenă cu niște afecțiuni care-l obliga sa se deplaseze ajutându-se de mâini. Cu toate astea nu pierde nicio activitate la grădiniță. David are nevoie de ajutor

David este un copil frumos și mereu vesel în ciuda greutăților cu care se confrunta. Este din Craiova și la naștere i s-au pus mai multe diagnostice necruțătoare care-l condamna la paralizie pe viata.

La doar 3 zile de la naștere David a fost supus unei intervenții chirurgicale. Face mereu ședințe de kinetoterapie, deloc ieftine, pentru care tatăl lui manceste în străinătate.

Cu toate acestea părinții lui au grija ca viata lui sa fie asemenatoare cu cea a unui copil sănătos. Merge la grădiniță și nu ratează nicio activitate. David se deplasează doar cu ajutorul mâinilor mici și spera ca într-o zi sa meargă pe picioare.

"În timp ce medicii din România ne-au spus ca sunt șanse de 1% sa meargă, cei din Germania ne-au asigurat ca 99% va merge după aceasta operație. Va fi operat la sold după care vor hotara dacă îl operează și la taplite pentru ca sunt strâmbe. Când au văzut medicii din Germania ca asa cum e el cu ruptura de sold merge pe banda, pe cadru la kinetoterapie, sigur va reuși sa meargă după. Va fi nevoie sa facem kinetoterapie și după. El este foarte fericit, mereu ma întreabă câți bani s-au strans pana acum, cât mai avem pana mergem", a declarat mama lui David.

Este nevoie de puțin peste 100 de mii de lei pentru a merge sa se opereze în Germania. Orice suma donata îl poate ajuta pe micul luptător.

Adauga comentariu