DE NECREZUT Buletine de vot, procese verbale și pliante din campania pentru prezidențiale aruncate pe un câmp de lângă Craiova. Politia face cercetari

Sute de materiale electorale din campania pentru prezidențiale au format mormane pe un câmp din apropiere de Craiova. 

Pe pliantele aruncate la întâmplare apare candidatul alianței ALDE-Pro România la prezidențiale. Este vorba de Mircea Dianconu.

Pe lângă sunetele de pliante, cititorii Ziarului de Craiova au găsit și teancuri de buletine de vot exprimate și procese verbale completate cu semnaturi și stampile, în condițiile în care acesteaterilae ar trebui păstrare în loc sigur. 

Contactat telefonic reprezentantul la nivel local al Pro Romania declara ca materiale alectorale aparțin celor de la ALDE.

"Documentele noastre sunt aici la sediu, bine păstrate, nu am aruncat noi nimic. Domnul Diaconu a fost susținut de ALDE și Alianta pentru un om, nu de noi. Vorbiți cu cei de la ALDE, știu ca au avut niște certuri între ei, trebuie sa părăsească sediul după ce a plecat Cupa, probabil de aici și actele aruncate", a declarat Florinel Stancu, președinte Pro România Dolj.

Reprezentanții ALDE nu au putut fi contactați. 

Pe fir a întrat însă Politia Locala Craiova care face cercetări.

Adauga comentariu