DE NECREZUT Buletine de vot, procese verbale și pliante din campania pentru prezidențiale aruncate pe un câmp de lângă Craiova. Politia face cercetari

Sute de materiale electorale din campania pentru prezidențiale au format mormane pe un câmp din apropiere de Craiova. 

Pe pliantele aruncate la întâmplare apare candidatul alianței ALDE-Pro România la prezidențiale. Este vorba de Mircea Dianconu.

Pe lângă sunetele de pliante, cititorii Ziarului de Craiova au găsit și teancuri de buletine de vot exprimate și procese verbale completate cu semnaturi și stampile, în condițiile în care acesteaterilae ar trebui păstrare în loc sigur. 

Contactat telefonic reprezentantul la nivel local al Pro Romania declara ca materiale alectorale aparțin celor de la ALDE.

"Documentele noastre sunt aici la sediu, bine păstrate, nu am aruncat noi nimic. Domnul Diaconu a fost susținut de ALDE și Alianta pentru un om, nu de noi. Vorbiți cu cei de la ALDE, știu ca au avut niște certuri între ei, trebuie sa părăsească sediul după ce a plecat Cupa, probabil de aici și actele aruncate. Noi am fost singurii care am făcut campanie, ei nu au folosit pliantele", a declarat Florinel Stancu, președinte Pro România Dolj.

Reprezentanții ALDE nu au putut fi contactați,insa declarațiile președintelui Pro România sunt contrazise de numele care apar pe foile aruncate pe câmp, numele mai multor membrii ai Pro România.

Una dintre variante este ca materialele electorale și documentele de la alegeri ar fi putut ajunge la gunoi după recenta schimbare de sediu a celor de la Pro România.

Echipa lui Florin Stancu a fost nevoita sa se mute într jn sediu nou după ce ar fi apărut niște neînțelegeri cu proprietarul spațiului în care își desfășurarea activitatea pana săptămâna trecută.  

 

Pe fir a întrat însă Politia Locala Craiova care face cercetări.

Adauga comentariu