DE NECREZUT! Un primar din Dolj a tăiat apa potabila pentru un sat întreg pentru ca oamenii nu vor să-l mai voteze la următoarele alegeri. A luat cazmaua și a acoperit cu pământ puțul ce alimenta zeci de gospodarii

Un primar din Dolj își pedepsește localnicii pentru ca nu vor să-i mai dea un mandat.

La Șumandra, sat in comuna Secu, primarul crede ca pompa de apa e bun personal. Supărat a tăiat alimentarea cu apa potabila pentru 50 de gospodarii, 100 de suflete, pentru ca a aflat el ca lumea din sat nu vrea să-l mai voteze pentru un nou mandat.

"Depășește imaginația ce se întâmplă la la noi în sat. De o săptămână stam fără apa potabila pe care o plătim pentru ca primarul s-a dus sa astupe puțul care alimentează localitatea. E supărat ca are un contracandidat de aici din sat pe care îl cunoaște lumea și pe care îl votează în defavoarea lui. El a aflat asta și atunci ne-a pedepsit", a declarat unul dintre localnicii din Șumandra.

Primarul nu a fost de găsit pentru a ne oferi o explicație pentru ceea ce a făcut. Am vorbit însă cu contracandidatul sau, secretarul actual al Primăriei Secu. 

"M-am hotărât sa candidez încă nu știu dacă independent sau din partea unui partid pentru ca vreau sa scap comuna de omu asta pe care l-am susținut și cred ca am făcut o greșeală. Eu sunt de aici din Șumandra, e satul meu, oamenii ma cunosc și o sa a voteze pentru ca știu ce fel de om sunt. El nu are nicio șansă cu mine aici și știe asta de asta s-a supărat. Poate doar dacă face mizerii ca e mai smecheras,dar altfel nu are șanse sa mai câștige un mandat. Dar de aici pana a le tăia oamenilor apa atât de necesara e nebunie. Nu poți sa faci asa ceva. Puțul ala nu e bunul tău. Nu te poți înțelege cu el, nimeni nu se înțelege. Le spune oamenilor sa se ducă la secretar dacă vor apa. Nu se face asa ceva", a declarat potențialul candidat, secretarul Primăriei Secu, Viorel Jianu.

Puțul este făcut cu bani din fonduri europene în 2009 și a fost făcut pe mandatul fostului primar.

Actualul primar se afla la finalul primului mandat.

Adauga comentariu