Deputatul Florin Stancu, atacuri subtile la adresa conducerii PSD: "Liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai". Care sunt motivele pentru care parlamentarul părăsește partidul

Deputatul Florin Stancu a anunțat printr-o postare pe Fcaebook care motivele pentru care a ales să părăsească PSD. Odată cu prezentarea a ceea ce a condus la producerea acestei schimbăril radicale în plan politic, Florin Stancu a adus câteva atacuri subtile la adresa liderilor PSD.


"Vreau să știți că liderii PSD nu au înțeles nimic din votul de pe 26 mai. Ei consideră că nu au greșit cu nimic față de români și nu vor face nicio schimbare, nici macar de dragul primarilor. Democrația nu mai caracterizează PSD, iar dacă nu faci schimbări nici acum, nu le poți spune românilor că te vei bate pentru ei și că România va arăta mai bine peste un an.

Primarilor PSD din județ le transmit că îi apreciez foarte mult și că mi-a facut o deosebită plăcere să activez alături de ei. Știu că m-au așteptat mai des în localitățile lor, dar singura explicație a lipsei mele este că nu am fost lăsat să ajung mai des la ei", a scris deputatul pe pagina sa de socializare in urma cu putin timp.

Adauga comentariu