Directorul General al Poștei Române ajunge la mai multe adrese din Craiova

Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, vine, marți, într-o vizită de lucru în Dolj. Ocazie cu care se va întâlni și cu mass-media locală și, sperăm noi, va răspunde tuturor întrebărilor adresate de jurnaliști. Spunem asta pentru că, potrivit conducerii Regionalei Craiova, în plan local directorilor li s-a interzis să comunice cu presa fără acordul centrului. 

Conducerea Poștei Română S.A,  alături de directorul Regional al Sucursalei Craiova, Doru Câplea, merge la Centrul Regional de Tranzit Craiova, Oficiul Poștal de Distribuire Centralizată Craiova și Oficiul Poștal Nr. 1. Valentin Ștefan are planificate o serie de întâlniri cu directorii Oficiilor Județene de Poștă din regiunea Oltenia și cu personalul TESA din cadrul Direcției Regionale Craiova.

Începând cu ora 11.00, Valentin Ștefan și Doru Câplea vor susține o conferință de presă la sediul Sucursalei Regionale Craiova.

Recent, Poșta Română a revenit în atenția publicului, după ce a anunțat că a încheiat un parteneriat cu Auchan România ca să vândă produse alimentare și nealimentare în incinta oficiilor poștale din țară. Proiectul a debutat vinerea trecuta, în Pitești. Bineînțeles, glumele oamenilor nu au întârziat să apară, deși mare parte din ele ”s-au pierdut” între timp de pe pagina oficială de Facebook a companiei: ”Super idee, că la cat stai la coada la posta mai mănânci un chips, mai bei o cola, o bere ceva, poate ai timp chiar sa gătești ceva!”, a scris un internaut.

Sursa foto: 3minute.ro

 

Adauga comentariu