Divorțează Olguța Vasilescu?

Cuplul Vasilescu-Manda este în pericol de divorț. După ce în urmă cu un an și jumătate își uneau destinele oficial, mariajul celor doi ar scârțâi serios, spun surse apropiate familiei. Claudiu Manda ar fi motivul despărțirii. Mai corect spus, derapajele lui. Iar Olguța Vasilescu, răbdătoare până acum, nu ar mai vrea să îl ierte pentru că pur și simplu nu se poate abține de la relațiile cu alte femei. 

Claudiu Manda, soțul Olguței Vasilescu, dă cu piciorul mariajului cu Lia Olguța Vasilescu. Surse apropiate cuplului spun că după (încă) o escapadă amoroasă la Bruxelles, Olguța Vasilescu intenționează să se despartă de el. Manda ar fi călcat strâmb cu secretara și o prietenă aproapiată de-ale Olguței Vasilescu. 

Claudiu Manda are un apartament de 76 de metri pătrați în capitala Belgiei, achiziționat cu un credit bancar pe 25 de ani, în valoare de 240.000 de euro, unde acesta este europarlamentar - unul inactiv, dacă ne luăm după rapoartele publicate pe site-ul Parlamentului European. Activ ar fi, după cum spuneam, pe plan extraconjugal. 

Adauga comentariu