Dj Gabrian, mixul perfect dintre muzică și pasiune. “Contează mult ce transmiți atunci când ești la pupitru”

Gabi Caplescu, zis și Dj Gabrian, ne-a povestit câte puțin din “tainele” dj-ing-ului, cum a devenit dj și cum a făcut dintr-o simplă pasiune, un loc de muncă.

 

“E destul de amuzant cand vine vorba de cum m-am apucat, aveam 15 ani (nici macar nu aveam voie sa intru intr-un club), cand am vazut prima data ceea ce face un Dj. Eram foarte curios ce face el acolo “in spatele butoanelor” si eram fascinat cum un singur om poate sa distreze atatia oameni. La putin timp dupa ce am vazut treaba asta, am inceput sa caut informatii sa ma documentez. Mi-am rugat prietenii ca de ziua mea sa imi cumpere o consola de dj (una foarte mica si “slaba”, pe care si acum o am acasa) si am inceput sa ma “joc” pe ea, fara sa stiu ce fac acolo”, a spus dj Gabrian.

De altfel, acesta e rezident în OneClub din Craiova de mai bine de un an. Este invitat la diferite evenimente, festivaluri sau alte cluburi din București. N-a fost descurajat în ceea ce face, ci ajutat.

 

“Un avantaj pe care l-am avut, este ca DJ-ul pe care eu l-am vazut atunci, si anume DJ Bratu, a vrut sa ma ajute. Bratu m-a luat cu el si m-a invatat atunci bazele Djingului.

La scurt timp am inceput sa ma duc cu el la petrecerile care erau atunci in voga, si am pus muzica pentru prima data la un numar mare de persoane la Summer Party la Hanul Doctorului. La momentul in care m-am simtit pregatit muzical cat si tehnic, am zis sa incerc sa “avansez” asa ca am vrut sa ma duc rezident la un club”, a adăugat Gabi.

 

Rezultatele au început să se vadă, iar de la club a ajuns și la festival. 

“Primul festival la care am participat ca si dj, este Summer Spell de anul acesta(un festival mic ce-i drept, dar este un inceput). Normal, ca orice DJ imi doresc sa ajung cat mai bine, fiind chemat la multe cluburi din tara ca si invitat, dar si la cat mai multe festivaluri”, ne-a spus dj-ul craiovean.

 

În plus, l-am întrebat pe Gabi cum e viața de noapte în Craiova, dacă oltenii sunt buni la dans sau puși mereu pe distracție. Acesta ne-a precizat că a evoluat față de când s-a apucat el de treabă și că se văd anumite diferențe. Cât despre craioveni, Gabi consideră că pentru a se distra, trebuie sa le oferi ceea ce trebuie ca sa faca asta. 

 

“Sunt nopti in care sunt uimit de cat de mult se distreaza si ce vibe ofera, dar sunt si nopti in care “trag” de ei pana cand incep sa se distreze. Conteaza mult si de starea pe care o transmiti tu atunci cand esti in pupitru”, spune Gabi Caplescu.

 

Craioveanul nu este doar dj, ci încearcă să-i învețe și pe alții ceea ce face el. Împreună cu alți prieteni, Gius, Replik si Andoo Sax(Marius Neagu) au făcut firma TwoYou Events. 

 

“Firma a fost facuta pentru a oferi servicii de calitate la evenimente, dar si pentru a ajuta si invata persoanele care doresc sa fie Dj si sa invete. Deja am reusit sa formam 2 baieti, care dupa 3 luni au inceput deja sa puna muzica alaturi de noi sau chiar singuri la unele evenimente. Avand in vedere ca toti 4 ne-am cunoscut la o firma de eveniemnte, putem spune ca lucram de peste 3-4 ani impreuna si stim cum sa abordam situatiile dificile care apar”, a conchis dj-ul craiovean Gabi Caplescu - DJ Gabrian.

Adauga comentariu