Doi fotbaliști ai Universității Craiova, depistați pozitiv la Coronavirus. În județ, 51 de noi cazuri în 24 de ore

Universitatea Craiova, în prezent lider în Liga I, are doi jucători cu rezultat pozitiv în urma testului pentru depistarea infecției cu Coronavirus. Anunțul a fost făcut, ieri, pe pagina  oficială de Facebook a Clubului. La rândul lor, reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal au precizat că cei doi au fost izolați de restul coechipierilor și vor urma, dacă se impune, tratamente medicale.

Este vorba despre Alexandru Tudorie, care abia debutase la Craiova, şi Paul Papp, care a intrat pe teren doar în meciuri amicale. Sportivii au fost testați la începutul acestei săptămâni. Pe lângă cei doi, a mai fost depistată pozitiv și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Toți sunt asimptomatici. 

De la începutul pandemiei, mai multe persoane din staff-ul echipei au fost testate pozitiv. Inclusiv patronul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu şi managerul general Marcel Popescu, au fost testaţi pozitiv la începutul acestei luni. Ultimul depistat pozitiv a fost antrenorul Cristiano Bergodi.

În ultimele 24 de ore, în județul Dolj, conform raportării de la ora 9.00, au fost înregistrate 51 de noi cazuri de COVID-19.

Sursa foto: digisport.ro

Adauga comentariu