Doi tineri de 17 și 18 ani, care au furat bani din utilajele cu care se lucra pe o stradă din Craiova, reținuți

Doi tineri din Craiova, de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea infracțiunii  de furt calificat, au fost reținuți, ieri, pentru 24 de ore și azi sunt prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare. Cei doi au dat ”lovitura” în urmă cu o săptămână, e Strada ”Ulmului” din Craiova, unde o echipă de muncitori executau o lucrare. Tinerii au furat din două utilaje și o dubă, toate lăsate deschise, suma de 900 de lei.

Un bărbat a sesizat dispariția banilor, la Secția 2 Poliție Craiova, dintr-un utilaj de pompare a betonului, o dubă și o cifă.

Polițiștiiau fost sesizați de un bărbat de 42 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au sustras sume de bani din trei autovehicule lăsate neasigurate, pe str Ulmului. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că cei doi tineri, profitând de faptul că vehiculele erau lăsate neasigurate pe strada Ulmului unde în ziua respectivă se executase o lucrare, ar fi pătruns în acestea, iar din interior ar fi sustras sumele de 100 lei, 300 lei și 500 lei. La scurt timp, în urma activităților desfășurate de polițiși, cei în cauză au fost depistați și identificați pe Str Libertății, din Craiova”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

Deși au fost prinși la scurt timp, doar o parte din prejudiciul cauzat a mai fost recuperat.
În urma probatoriului administrat de polițiști, în cursul zilei de ieri, 8 octombrie, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj. În cursul acestei zile, cei în cauză vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare”, au mai precizat reprezentanții IPJ Dolj..

Adauga comentariu