DOLJ. Bunic pierdut pe câmp, găsit de doi câini de salvare ai Serviciului Criminalistic Dolj

Un bătrân de 79 de ani, din Sadova, dat dispărut, aseară, de nepoata lui în vârstă de 16 ani, a fost găsit, astăzi, cu ajutorul câinilor de căutare TAMA și VAG. Bunicul a fost găsit pe un câmp, după ce a fost căutat cu mai multe forțe, printre care și polițiști de frontieră, care au venit cu un echipament de termoviziune.

Căutările bărbatului au început seara trecută, când polițiștii Postului de Poliție Sadova au fost sesizați de o tânără de 16 ani cu privire la faptul că bunicul ei de 79 de ani a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Activitățile de căutare s-au desfășurat în extravilanul localităților Sadova, Dobrești și Căciulești, pe o rază de aproximativ 20 de km2, iar la acestea au participat și echipaje din cadrul Poliției Orașului Bechet și Poliția de Frontieră Bechet, care a folosit un echipament de termoviziune. În final, cu ajutorul celor doi câini de căutare, salvare și prelucrări urme TAMA și VAG, conduși în teren de doi polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj, bărbatul a fost găsit pe un câmp din extravilanul satului Căciulești, fiind întins pe pâmânt, conștient, dar dezorientat și cu răni în zona picioarelor”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale, apoi s-a întors acasă, la familie. la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind totodată preluat de familie.

Adauga comentariu