DOLJ. Ciocnire violentă între o autoplatformă și un autocar cu 9 persoane. Un șofer a murit

Un bărbat și-a pierdut viața, noaptea trecută, ca urmare a unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, între care un autocar în care se aflau 9 persoane, dintre care doi erau șoferi. Evenimentul a avut loc în jurul orei 02:00, pe DN 56, pe raza orașului Calafat. 

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că un ansamblu de vehicule format dintr-o autoplatformă ce tracta o platformă pe care se aflau două autoturisme, condus de un bărbat de 39 de ani, cetăţean bulgar, pe DN 56, pe raza Municipiului Calafat, sat Basarabi, din direcția Maglavit către Calafat, a intrat în coliziune cu un autocar condus din sens opus de un bărbat de 49 de ani, cetăţean turc, care, în urma impactului, s-a răsturnat într-un şanţ. În urma evenimentului rutier, din păcate, bărbatul de 39 de ani, conducătorul autoplatformei, a decedat”, a precizat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj..

Potrivit acesteia, un alt bărbat de 38 de ani, cetăţean turc, care era pasager în autocar, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

 

Adauga comentariu