DOLJ. Coliziune frontală între o mașină și un microbuz cu pasageri. Trei eleve și doi adulți, la spital

Cinci persoane, victime ale unui accident rutier care a avut loc în această dimineață, la ieșirea din localitatea Poiana Mare, au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Trei dintre ele - de 15 și 16 ani - se aflau într-un microbuz de transport persoane, care a fost lovit frontal de un autoturism care s-a angajat în depășirea unei căruțe.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, un bărbat de 63 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, care conducea un autoturism pe DN 55A, la ieșire din comuna Poiana Mare către Tutunarii Vechi, s-ar fi angajat fără să se asigure în depăşirea unui vehicul cu tracţiune animală care se deplasa în aceeași directie de mers, în care se aflau un bărbat de 53 de ani şi o femeie de 51 de ani, ambii din Poiana Mare, intrând în coliziune frontală cu un microbuz destinat transportului de persoane, condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Seaca de Câmp.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, respectiv conducătorul autoturismului şi o femeie de 56 de ani, pasager în autoturism şi trei minore de 15 și 16 ani, pasagere în microbuz, toate persoanele fiind conştiente. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Adauga comentariu