DOLJ. Doi candidați USR PLUS susțin că au fost atacați cu pietre. Geamul unei mașini a fost spart

Laurențiu Valentin Dinescu, candidatul USR PLUS la Primăria Carpen, și Iulian Buicu, candidat la Consiliul Local Carpen, susțin că au fost atacați cu pietre în satul Cleanov, comuna Carpen, în cursul nopții trecute, și că le-a fost spart geamul mașinii. Cei doi susțin că ar fi vorba de ”oamenii primarului PSD” și că atât ei, cât și conducerea partidului vor depune o plângere penală. 

”Impactul a fost atât de mare, încât piatra care a spart geamul lateral al mașinii a reușit să rupă și mânerul ușii de pe partea cealaltă”, susțin reprezentanții USR PLUS Dolj.
”Nu este primul incident de acest fel. Candidații noștri au fost hărțuiți constant, campania lor electorală le-a fost îngrădită și viața le-a fost pusă în pericol de mai multe ori.
Laurențiu Dinescu a mai fost agresat fizic și în trecut de către viceprimarul PSD, fiind lovit cu pumnul în bărbie chiar în fața poliției din comună, în timp ce filma o serie de nereguli ale autorităților locale”, mai spun reprezentanții USR PLUS Dolj.

Contactat telefonic de redactorul Ziarului de Craiova, primarul comunei Carpen, Ștefan Vasilca, a declarat că nu știe nimic despre acest incident. ”Să anunțe poliția dacă s-a întâmplat așa ceva”, a spus primarul.

Reprezentanții USR PLUS au anunțat că vor depune o plângere penală.

Adauga comentariu