DOLJ. Doi vecini care forau o fântână, scoși de la 12 metri adâncime, de pompieri, după ce au rămas blocați în ea

Doi bărbați din Sadova au rămas blocați, astăzi, într-o fântână, pe care s-au apucat să o sape în curtea unuia dintre ei. Cei doi sunt vecini și au căzut de acord să se ajute, unul încărcând din interior pământul rezultat din săpături, într-o găleată, celălat preluându-o cu o frânghie, la suprafață. La un moment dat, spun salvatorii, găleata a cedat și s-a prăvălit peste persoana din fântână. Speriat că cel din puț s-a rănit, bărbatul a coborât în fântână, fără a se asigura că mai poate ieși. Așa încât, ambii au rămas blocați în fântâna largă de circa 1 metru și adâncă de circa 12 metri.

Pompierilor le-a fost direcționat un apel prin 112, cu privire la accident, iar pompieri din cadrul Gărzii de Pompieri Bechet au intervenit în gospodăria cu pricina. ”La sosirea echipajului de pompieri cele două persoane se aflau în interiorul fântânii, conștiente și cooperante. Acestea au fost extrase si predate echipajului SAJ fiind transportate la spitalul din Bechet”, a precizat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

Bărbații au fost scoși de un subofițer, care a coborât după ei, pentru că cei doi le-au spus salvatorilor că nu știu cum să procedeze cu hamurile de salvare.

 

 

Adauga comentariu