DOLJ. Falși jurnaliști, deconspirați de polițiști când încercau să intre într-o secție de votare

Doi bărbați care se aflau în apropierea unei secții de votare din localitatea Radovan și se dădeau drept jurnaliști la un post de televiziune locală din Craiova au fost descoperiți de poliție. Oamenii legii i-au legitimat și au constatat că cei doi aveau asupra lor legitimații false.

Conducerea postului Oltenia TV, ai cărui angajați se dădeau, a precizat că cele două persoane nu au avut niciodată vreo colaborare cu televiziunea la care pretindeau că lucrează. Pe numele celor doi a fost făcută plângere penală. Cei doi indivizi s-ar fi folosit de legitimațiile false pentru a intra în secţiile de vot din judeţul Dolj, spune directorul televiziunii.

«Cei doi „aşa-zişi jurnalişti” nu au fost niciodată angajaţii postului nostru şi nu au primit legitimații în acest sens de la Oltenia TV. Voi depune plângere penală împotriva tuturor celor ce vor încerca să se folosească de numele TV Oltenia pentru a induce în eroare populația, membrii secțiilor de votare și reprezentanții instituțiilor statului!», a precizat Anca Ovhianu, directorul postului de televiziune TV Oltenia.

 

Adauga comentariu