DOLJ. Încă șase elevi au fost diagnosticați cu Coronavirus

Șase elevi doljeni au avut rezultat pozitiv în urma testelor, în ultimele 24 de ore, potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică (DSP) Dolj. Cinci dintre ei frecventau cursurile la unități școlare din Craiova, iar unul la Liceul din Bechet.  Orele la clasă au fost suspendate în patru dintre cazuri.

Este vorba despre un elev din cadrul Liceului Energetic Craiova, două surori care învață, în clase diferite, la Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu” Craiova, și unul de la Școala Gimnazială „Sfântul Dumitru” Craiova. La aceste clase, cursurile s-au mutat în online.

Pe de altă parte, la Liceul din Bechet DSP Dolj are în curs o anchetă epidemiologică, un elev fiind depistat cu Covid-19. În cel de-al șaselea caz depistat, la Liceul Tehnologic Auto din Craiova, nu s-au luat niciun fel de măsuri, deoarece elevul nu frecventa cursurile la clasă.

***

Conform Prefecturii Dolj, 366 de probe fuseseră recoltate ieri, 35 dintre acestea fiind pozitive. Numărul total de cazuri de Coronavirus confirmate până la această dată printre doljeni este de 2.623.

Adauga comentariu